Inicio

AD LIBITUM

Noticias

Bandes sonores de cinema a l’últim concert de la temporada 2019

L’últim concert tindrà lloc els propers 13 i 14 de desembre, en doble sessió a les 22:30h i 19:30h respectivament, i per a esta ocasió l’orquestra ha preparat un programa amb música de cinema, que inclourà les obres més famoses de compositors com Morricone, Williams, Horner o Zimmer. Així, podrem gaudir de les interpretacions de temes tan mítics com els de Star Wars, El senyor dels Anells, Jurassic Park, Psycho, Indiana Jones o Gladiator entre d’altres.

 

Degut a motius professionals el director Jaume Blai Santonja no podrà dirigir finalment este concert. Serà substituït per la batuta de Carlos Garcés, director amb una gran trajectòria que l'ha portat a dirigir, entre d'altres, l'Orquestra de RTVE, l'Orquestra de València, la Boston Philarmonic Youth Orchestra... i que ha guanyat premis com el de millor director al Certamen per Orquestres de 2017 al Palau de les Arts.

 

Des de la direcció d’AD LIBITUM volem agrair una vegada més a tots els que fan possible el funcionament d’este projecte formatiu tan important per a la vida cultural d’Ontinyent i de la comarca. Caixa Ontinyent, FUVA, Ajuntament d’Ontinyent i tots els sponsors, músics, directors, abonats i públic en general, és soles gràcies a l’esforç i la il·lusió conjunts que este tipus de projectes es poden dur endavant i donar els seus fruits.