Inicio

AD LIBITUM

Noticias

El Bolero de Ravel sonarà al teatre Echegaray com a estrena de la temporada 2020 de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent.

El Bolero de Ravel sonarà al teatre Echegaray com a estrena de la temporada 2020 de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent.

 

L’orquestra prepara el seu primer programa d’esta temporada 2020, “Ibèria a ritme de dansa”, de la mà del director convidat Sergio Alapont.

Esta temporada que enguany, com a novetat, comptarà amb un sol pas de cada programa, però que tindrà un programa més que els anys anteriors (un total de 5), començarà el proper dissabte  14 de març, a les 19:30h.

Amb un programa conformat totalment per obres amb aires de dansa espanyola, podrem gaudir de la Simfonia Sevillana i les Danses Fantàstiques del compositor espanyol Joaquín Turina, així com de la visió de la nostra música per part de compositors estrangers, com Rimsky-Korsakov amb el seu Capriccio Espagnol o el famosíssim Bolero de Ravel.

Sergio Alapont, el director convidat per a este primer concert, és un dels directors espanyols amb més projecció internacional de l’actualitat. Diplomat cum laude en direcció d’orquestra a Nova York i Pescara, ha dirigit orquestres com la London Philarmonic Orchestra, Orchestre National d’Ille de France de París, Danish National Symphony, Norwegian National Opera...

Un projecte formatiu

L’orquestra simfònica Caixa Ontinyent, a més de ser l’única orquestra d’aquestes característiques del nostre entorn, és un projecte formatiu que permet als nostres alumnes créixer i aprendre tocant junt a intèrprets i directors de talla mundial, vivint desde ben joves l’experiència de formar part d’una orquestra amb un programa anual.

Tot això sols és possible degut a les sinèrgies entre entitats públiques i privades, com l’Ajuntament d’Ontinyent i Caixa Ontinyent, i de la fidelitat del públic que acudeix als concerts, donant aquesta oportunitat única als joves músics de la nostra comarca.

Els abonaments per a esta temporada es poden adquirir a AD LIBITUM, C/Pius XII, 40, Ontinyent, i al telèfon 962914224, a un preu de 56 € (5 concerts) o 30 € l’abonament jove. També es poden adquirir les entrades per a cada concert a un preu de 13€ entrada normal i 7€ entrada jove a la taquilla del teatre Echegaray.