Inicio

AD LIBITUM

Noticias

El concert de Sarsuela de l'Orquestra ATRIVM tindrà un inèdit accent ontinyentí

El concert de Sarsuela de l'Orquestra ATRIVM tindrà un inèdit accent ontinyentí

S'escoltarà per primera vegada en la història (interpretada per una orquestra) la sarsuela en valencià Cançó d'Amor i Guerra, de l'ontinyentí Martínez Valls. A més, el també autòcton Simó Campos donarà veu a aquesta i altres peces representatives de la Sarsuela.

Amb el nom de "Sons i veus d'Ontinyent", el proper concert de l'Orquestra Simfònica ATRIVM, que tindrà lloc el divendres 29 de novembre a les 22:30 h. al Teatre Echegaray, serà una gran aposta pels sons de la nostra terra. Baix la batuta del director titular, Saül Gómez, serà la primera vegada que s'interprete en orquestra la sarsuela en valencià Cançó d'Amor i Guerra del músic ontinyentí Martínez Valls.

Però l'homenatge a lo nostre no quedarà ací ja que el jove tenor Simó Pere Campos donarà veu a aquesta sarsuela acompanyat de l'Orquestra Simfònica ATRIVM. Campos ha cantat en cors de renom internacional com ara el de Berlín. Interpreta el rol protagonista en l'òpera L'elissir d'amore de Donizetti i en Don Giovanni de Mozart en la Hamburger Kammer Oper. En l'actualitat, és professor al Conservatori Superior de Castelló Salvador Seguí. També ofereix conferències i cursos per tota Europa i és col·laborador habitual del Cor de la Generalitat Valenciana.

Les entrades per a aquest concert estan a la venda a www.caixaontinyent.es i a AD LIBITUM a un preu de 10€.

Cançó d'Amor i Guerra

La Sarsuela Cançó d'Amor i guerra, que conta l'historia d'amor entre dos joves separats pel destí, es va estrenar al 1926 a Barcelona. Va tenir tal èxit que es va mantenir en cartell durant més de tres anys, representant-se en més de 2000 ocasions. Com que tenia un contingut revolucionari, va estar prohibida durant el Franquisme i es va tornar a representar als 80 al Liceu. Al 2011 l'obra es va tornar a representar després de tres dècades.

Doble sessió

En col·laboració amb l'Associació de festes de la Puríssima, l'Orquestra Simfònica ATRIVM oferirà una segona sessió d'aquest concert de Sarsuela el divendres 6 de desembre a les 22:00 h. al Teatre Echegaray. En aquest cas les entrades tindran el mateix preu i es podran adquirir també a la Casa de la Puríssima.